Geachte ouders/verzorgers,

Bedankt dat u heeft gekozen om uw kind op onze school aan te melden. Een belangrijke keuze, immers, u geeft een groot gedeelte van de jeugd van uw grootste goed: uw kind, in onze handen. Wij zullen er alles aan doen om de basisschooltijd van uw kind goed en zorgvuldig invulling te geven.

Om te voldoen aan de wettelijk verplichte administratie en om de inschrijving en informatievoorziening zo goed mogelijk te laten verlopen vragen wij om enkele gegevens. Deze gegevens zullen door ons vertrouwelijk behandeld worden.

Op het moment dat u uw kind wilt aanmelden op onze school, kunt u contact opnemen met de leerkracht van groep 1. (amanda.heuten@innovo.nl). Zij zal dan contact met u opnemen om een afspraak te maken voor een intakegesprek.

Indien u bij het invullen van dit formulier op problemen mocht stuiten, dan kunt u met uw vragen op school terecht. In het formulier wordt gevraagd om een inschrijvingsdatum. Hiermee wordt bedoeld de eerste dag dat uw kind naar school komt. Voor kleuters is dat meestal de eerste schooldag nadat het kind vier jaar is geworden.

Door hier te klikken kunt u de inschrijfdocumenten downloaden. Wij vragen u vriendelijk de formulieren digitaal in te vullen, dus niet met de hand geschreven. Na het invullen kunt u de documenten printen en door beide ouders ondertekend inleveren bij het intakegesprek met de leerkracht van groep 1.

Kunt u het document niet digitaal invullen dan heeft u waarschijnlijk een te oude versie van de PDF Reader. Deze kunt u via onderstaande link gratis downloaden. Om de documenten te openen en in te vullen heeft u een PDF Reader nodig, deze kunt u hier gratis downloaden.

T.a.v. de plaatsing van kleuters hanteren we de volgende regel:* Kleuters mogen naar school komen op de dag dat ze 4 jaar worden. In de weken voor hun 4de verjaardag worden ze opgeroepen om een dagdeel (ochtend of middag) samen met vader en/of moeder te komen kijken in groep 1. Deze gewenningsdag is geheel vrijblijvend en wordt vastgesteld in overleg met betreffende leerkracht.

Met vriendelijke groeten,
I.Hermens